Porin seudun opintojärjestö ry

Porin Seudun Opintojärjestö on toiminut yli 80 vuotta Porissa ja sen lähiseudulla. Toimintamme on avointa kaikille kiinnostuneille. Erilaisista kursseista ja tapahtumista ilmoitamme nettisivuillamme, facebookissa ja ajoittain Satakunnan Viikossa.

Työväen Sivistysliitto TSL on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhteiskunnassa. TSL on kaksikielinen vapaan sivistystyön järjestö, joka edistää toiminnallaan demokratiaa, yhteiskunnallista ja sivistyksellistä tasa-arvoa sekä suvaitsevaisuutta yhteistyössä jäsenjärjestöjensä ja yhteistyökumppaniensa kanssa. Työväen Sivistysliitto on perustettu 1. syyskuuta vuonna 1919.

Tule mukaan toimintaan!

Hallitus v.2022