Kuvagalleria

Krista Kiuru puhuu Vappuna 2023 ja lupautuu olla käytettävissä SDP:n puheenjohtajaa valittaessa syskyllä. Kuva: Leena Peltoniemi
Porin Pyrinnön tytöt keppihevostelevat Vappuna 2023. Kuva: Leena Peltoniemi
Rsamus Koskisen vatsastapuhujanukke-esitys Nestorinuken kanssa. Vappu 2023. Kuva: Leena Peltoniemi
Kirjailija Elina Wallin vauhdissa TSL:n kirjoittamisen salat -tilaisuudessa 12.10.2023.
TSL:n Porin Seudun Opintojärjestön suunnittelupäivä Hotelli Scandicissa 23.1.2021. Vaikka tilaisuus oli mukava vetää valokuvaus aina porukan vakavaksi.
Lounaaksi saatiin pihvejä ja vaihtoehtoisesti kuhaa. Hyvä ruoka, parempi mieli
Kahvitauko ja hedelmät virkistivät käytettyjä aivoja.
Ryhmätyö on aina enemmän, kuin osallistujiensa summa.
Tarkkaavaisina oltiin.
Porin kunnallisjärjestön hallitus ja TSL Porin opintojärjestön hallituksen väki tapaa toisiaan perinteisesti kerran vuodessa. Ohjelmaan kuuluu ensin kokous, jossa sovitaan seuraavan vuoden yhteinen toiminta. Tulevana vuonna on kunnallisvaalit, josta sovittiin, että TSL järjestää mm. vaaliehdokkaille koulutuspäivän. Kokouksen jälkeen oli illallisen vuoro. Iltaa isännöi kj:n puheenjohtaja Esa J. Wahlman.
Vähä-Katavassa kokoustivat myös Rauno Vesivalo ja Esko Ahola.
TSL:n vuosikokous 2022 valitsi uusia ihmisiä toimintaan. Vasemmalta Johanna Santanen - uusi sihteeri, keskellä Tero Seessalo uusi hallituksen varajäsen ja vasemmalla uusi puheenjohtaja Kaarina Latostenmaa.
Atk-opiskelijat opiskelun ääressä
Vuosikokous 2022- valta vaihtuu- uusi puheenjohtaja Kaarina Latostenmaa vasemmalla, keskellä opintosihteeri Leena Peltoniemi ja oikealla puheenjohtaja 2020-22 Tuomas Koivisto.
Vuosikokoustunnelmia 2022. Edessä oikealla Johanna Santanen uusi sihteeri ja vasemmalla Kaarina Latostenmaa uusi pj.
Työväenkävely Eetu Salinin jalanjäljissä Porissa 7/23.
Tsl:n järjestämä jouluisten asioiden askartelu kurssi Pihlavan asukastuvalla
TSL:n lastentapahtuma Kirjurinluodossa 13.8.2022
Tässä on TSL:n Porin seudun opintojärjestön puheenjohtaja v. 2020-2022 Tuomas Koivisto. Hän on ammatiltaan opettaja ja on mm. Porin kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen.
Porin Pyrinnön tytöt keppihevosesityksessään Satakielilavalla Työväen Vappujuhlassa 2023. Juhlan järjestivät Porin sos.dem.kunnallisjärjestö ja TSL:n Porin seudun opintojärjestö yhteistyössä. Kuva: Leena Peltoniemi
Lauluilta 16.8.2023 Eetunaukio.
Vasemmalta Neea Kähkönen Porin Sos.dem.kunnallisjärjestön pj., Mari Antikainen Porikortteleiden toiminnanjohtaja ja Kaarina Latostenmaa TSL Porin pj. Lauluillassa 16.8.2023.